Tosty z wątróbką i boczkiem
8 czerwca, 2009Pyszne tosty możesz przyrządzać na wiele sposobów. Na lato proponujemy zrobić tosty na grillu.
Składniki:
Ilość: dla 4 osób
Czas przygotowania:25 min
- wątróbki drobiowe, 200g,
- pieczywo tostowe, 10 szt,
- masło – 100g,
- cebula – 1 szt,
- boczek wędzony w plastrach – 200g,
- rukola, 1 op.
-
Przyprawy KAMIS: Przyprawa do masła czosnkowego, Grzanki złociste Fit up!, Sos sałatkowy odświeżający 1 op.
Składniki:
Pieczywo tostowe posmaruj masłem wymieszanym z przyprawą "Grzanki złociste", zrumień lekko na grillu. Na tostach ułóż pokrojone w plastry wątróbki, cząstkę cebuli, całość zawiń w plastrach boczku. Zapiekaj na grillu 10 minut z każdej strony, podawaj na rucoli z sosem sałatkowym Kamis fit up!
Materiały prasowe
Zobacz też: