Kotleciki cielęce z ananasem
8 czerwca, 2009Kotleciki cielęce z ananasem upieczone na grillu tworzą niepowtarzalną kompozycję smaku.
Składniki:
Ilość: dla 4 osób
Czas przygotowania:25 min + czas marynowania
- kotleciki cielęce z kostką, 4 szt.,
- ananas, 1 szt.,
- oliwa z oliwek, 2-3 łyżki,
- Przyprawy KAMIS: Musztarda Dijon, 1 łyżka, Przyprawa do potraw z grilla Grill Klasyczny
Wykonanie:
Kotleciki cielęce lekko rozklepać, natrzeć przyprawą do potraw z grilla Grill klasyczny, posmarować oliwą wymieszaną z musztardą dijon. Odstawić w chłodne miejsce. Ananasa obrać pokroić na plastry, posmarować oliwą. Kotleciki piec ok. 15 minut, w połowie położyć na ruszcie plastry ananasa.
Materiały prasowe
Zobacz też: