
Kolorowy szaszłyk z tofu
8 czerwca, 2009Warzywa upieczone na grillu sa bardzo smaczne. A lato to najlepsza okazja, by rozkoszować się ich smakiem.
Składniki:
Ilość: dla 4 osób
Czas przygotowania: 25 min
- tofu, 400g,
- papryka mix, 3 szt.,
- cukinia 1 szt.,
- boczniaki, 100g,
- oliwa z oliwek, 2-3 łyżki.
- Przyprawy KAMIS: Przyprawa do potraw z grilla Warzywa grillowane, Pomidory suszone z Bazylią i Czosnkiem.
Wykonanie:
Tofu pokroić w grubą kostkę, oprószyć pomidorami suszonymi z bazylią i czosnkiem, wymieszać z oliwą. Warzywa i boczniaki pokroić na grube cząstki posypać przyprawą do potraw z grilla Warzywa grillowane. Piec na grillu 10- 15 minut.
Materiały prasowe
Zobacz też: