Liczne propozycje wegańskiej kuchni, jakie znajdziecie w e-booku „Sztuka Vege” obejmują między innymi:
1. Śniadaniowe inspiracje na podsmażaną granolę i pancakes z białej kaszy gryczanej.
2. Przepisy na sycące i rozgrzewające zupy krem, np. z pora lub dyni.
3. Propozycje na podanie pieczonych, grillowanych i faszerowanych warzyw z intrygującą nutą dressingu, m.in. w formie faszerowanych papryk.
4. Pomysły na niebanalne buddha bowls w stylu azjatyckim lub meksykańskim.
5. Przepisy na zdrowe i proste w wykonaniu sałatki z dodatkiem komosy ryżowej albo wegańskiego sera mozzarella.
6. Receptury wegańskich lodów, ciast i innych pysznych deserów – lodów bananowo-czekoladowych i ciasta snickers.
7. Bogatą propozycję przepisów na pyszne warzywne pasty, smarowidła i sosy, takie jak cebulowy smalczyk z białej fasoli, wędzony twarożek z tofu i… wiele, wiele innych!
Brzmi pysznie? „Sztuka Vege” to prawdziwy kulinarny przewodnik po wegańskich smakach! Zacznij z nami tę niezwykle smaczną i aromatyczną przygodę!